sunnuntai 14. kesäkuuta 2009


Ruusukujalla on touhua ja tohinaa, naurua, itkua, riitelyä, haleja ja paljon uusia oppittuja taitoja...Kato äiti miten hienosti osaan ajaa pyörällä, kato äiti miten hienon kuvan piirisin, kato äiti jne, jne...ja äitihän yrittää kaiken touhun keskellä katsoa ja kehua, mutta liian vähän jää aikaa arkisten puuhien keskellä keskittyä niihin tärkeimpiin ja olellisimpiin asioihin elämässä, niihin mitä ei koskaan saa takaisin! Pyykkejä saa kyllä pestä ja ripustaa, kotia siivota loputtomiin, mutta, onko se niin tärkeää että kaikialla on siistiä ja edes aina ihan puhdasta? Joku viisas on kuulemma joskus sanonut, että "siisti koti kertoo hukkaan heitetystä elämästä" ja niinhän se taitaa olla!!
Viikonloppuna tuli puuhasteltua, kävimme hakemassa vanhan ihanan pirtin pöydän ja jakkarat mieheni mummilasta, ne odottavat nyt autotallissa kunnostusta, hiontaa ja uutta maalipintaan, sitten saamme ne keittiöömme ja kyllä niitä onkin jo odotettu!! Alotimme vihdoinkin myös hiekkalaattikkolaivan rakentamista, josta laitan heti kuvia kun laivamme on valmis, siitä tulee kuulemma sekä merirosvo, että prinsessa paatti.
p.s kuvassa oleva neitimme hihhuloi koko päivän pihassa yöpaidassa (sopii sentää hyvin yhteen kumppareiden kanssa) ja oli taas niin minä itse, että...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti